darknet marketplace bitcoin dark web black internet dark net darknet drug links

Hoivaa ja Valoa Oy

4.3.2021

Minä, yrittäjä Jonna Hiipakka olen perustanut tänä vuonna 2020, kotiin kattavasti hoivan ja sairaanhoidon palveluita tuottavan yrityksen. Hoivaa ja Valoa Oy on saanut alkunsa koronakevään 2020 aikana. Edeltävänä syksynä aloin haaveilla omasta kotisairaanhoidon yrityksestä ja aloin etsimään yrittäjä -koulutusta, koska eihän minulla ollut yrittämisestä ja yrityksen perustamisesta oikeastaan ollut mitään tietoa, miten se tapahtuu. Helmikuussa 2020 ilmoittauduin yrittäjän ammattitutkintoon johtavaan koulutukseen, joka tapahtuu täysin verkossa. Kun koulutus alkoi, oli tilanne se, että kaikki kolme lastani jäivät etäkouluun, kyllä siinä tuli kaksi kertaa mietittyä, että mitähän tästä nyt sitten tulee. Tein 100% töitä samaan aikaan kotisairaanhoitajana, mutta päätin kuitenkin, että lähden koulutusta suorittamaan, vaikka olosuhteet olivatkin äkisti muuttuneet. Koulutus on ollut vailla vertaansa ja voin lämpimästi suositella jokaiselle, joka edes miettii yrittäjyyttä.

Hoivaa ja Valoa -yritys tarjoaa palveluita tällä hetkellä Suupohjan (LLKY = Kauhajoki, Isojoki, Karijoki ja Teuva) alueella vauvasta vaariin suoraan kotiin, ihminen ihmiselle, luottamuksella. Palvelu on kiireetöntä, jossa kuuleminen, kohtaaminen ja läsnäolo ovat keskiössä. Nimensäkin mukaisesti yritys haluaa antaa valoa jokaisen asiakkaansa elämään. Elämä muuttuu ja avun pyytäminen voi olla vaikeaa. Avun pyytämiseen haluan rohkaista, jos mietit pitäisikö apua pyytää, on se jo merkki siitä, että apua kannattaa pyytää.

Tarjoamme ammattitaitoista apua kattavasti hoivan ja sairaanhoidon asioissa. Yrittäjä eli minä olen sairaanhoitaja sekä haavahoidon asiantuntijahoitaja. Yritykseni on mukana omaishoitajien palvelusetelituottajana, koska haluamme tukea omaishoitajia, jotka tekevät arvokasta työtä vuoden jokaisena päivänä hoivatessaan lähimmäistään itse. Lisäksi kotihoidon palveluseteli on tulossa pikapuoliin asiakkaille mahdolliseksi, eli kotihoitoa tarvitseva asiakas voi LLKY:n palvelusetelin avulla valita keneltä palvelua haluaa ostaa. Palveluseteli on hieno asia, joka mahdollistaa valinnanvapautta jokaiselle apua tarvitsevalle.

Yritys on laajentamassa palveluitaan nyt myös raskaana oleville, synnyttäneille ja lapsiperheille.

© Studio Street 2019

Palveluihin voit käydä tutustumassa ja aikaa varaamassa sivuiltani, sekä yrityksen elämää voit seurata myös sosiaalisessa mediassa, niin Facebookissa kuin Instagramissakin. Ota rohkeasti yhteyttä, jutellaan ja katsotaan, olisiko meillä tarjota sinulle sopivaa apua.