Kesän jälkeen alkaa arvokas Arki

17.8.2021

 

Suomessa on takana pitkä ja helteinen kesä, mutta syksyn tuntua alkaa olla jo ilmoilla ja sää viiletä. Olemme saaneet tavata läheisiämme rajoitusten puitteissa, lomailla ja hengähtää. Joku on ehkä huolehtinut läheisestään toimimalla omaishoitajana tai muuten vaan auttamalla, joku nautiskellut lämmöstä yhdessä terassilla. Nyt on kuitenkin aika suunnata katseemme tulevaan, alkavaan arkeen.

Arki vaatii tiettyjä järjestelyjä, että se saadaan toimivaksi. Saatat tarvita palvelua kotiin joko itsellesi tai läheisellesi. Etsit oikeasta paikasta, sillä olemme koonneet yhteen ikäihmisille suunnattuja palveluja ympäri Suomea. Voit hakea niitä paikkakunnittain tältä sivustolta. Tulet löytämään palveluntarjoajia, jotka tarjoavat monipuolisesti muunmuassa seuraavia palveluita: kotisairaanhoitoa, kotihoitoa, kuntoutusta, ravitsemus- ja ateriapalveluita, jalkahoitoa, parturi-palveluita, siivouspalveluita, erilaisia kodin apu- ja pihatöitä sekä lääkäripalveluita. Ja kaikki suoraan sinun tai läheisesi kotiin. Sivustoltamme löydät myös erilaisia asumispalveluita tarjoavia yrityksiä. Palveluiden on tarkoitus mahdollistaa arvokas ja turvallinen arki, jotta sinä voit nauttia elämästä.

Me emme osallistu palveluiden myyntiin, ainoastaan tarjoamme palveluntarjoajille yhteisen helpon alustan tulla nähdyksi,  sinun löydettäväksesi. Toivomme että löydät apua arkeesi <3

Vielä on aika nauttia vihreydestä ja aurinkoisista päivistä!

Terkuin, Kaisa ja Satu